Aktualno film POP COOLTURA showbiz Zabava

Smrt na Nilu: Natrag na klasike poput Agathe Christie – U kina najesen uz provjerene vrijednosti

Stigli su prvi trailer i teaser poster nove očekivane ekranizacije popularnog romana Agathe Christie Smrt na Nilu!
Ova priča o neuzvraćenoj strasti i opasnoj ljubomori, koju režira i u njemu igra glavnu ulogu za Oscara nominirani Kenneth Branagh, prepun je filmskih zvijezda, a u kinima bi se trebao otvoriti 22. listopada 2020. 
Kenneth Branagh se vraća kao redatelj i detektiv Hercule Poirot u adaptaciji istoimenog whodunit klasika Agathe Christie, koji zaslužuje reputaciju jednog od njenih najboljih romana. Radnja filma se odvija usred epskog krajolika zamamnih pustinjskih vizura i veličanstvenih piramida u Gizi, a priča o neuzvraćenoj strasti i opasnoj ljubomori koje povezuju kozmopolitsku skupinu besprijekorno uglađenih putnika. Mlada, bogata i lijepa Linnet Ridgeway ima gotovo sve. Ono što nema, uzme. Na primjer, zaručnika svoje najbolje prijateljice Jackie. Kad se Linnet i njezin novi dragi upute na medeni mjesec krstareći Nilom, ništa ne može sačuvati Jackie od njezinih demona. I nitko – čak ni čuveni detektiv Hercule Poirot – ne može spriječiti zločin iz strasti.

Film je prepun uvrnutih zaokreta koji će publiku ostaviti u neizvjesnosti sve do konačnog, šokantnog raspleta.

Smrt na Nilu ponovno ujedinjuje ekipu koja stoji iza globalnog hita iz 2017. godine Ubojstvo u Orient ExpressuKenneth Branagh je ponovno u ulozi detektiva Hercula Poirota, a pridružuju mu se glumačke zvijezde: Tom Bateman, za nagradu Oscar® nominirana Annette BeningRussell BrandAli FazalDawn FrenchArmie HammerRose LeslieEmmu MackeySophie OkonedoJennifer Saunders i Letitia Wright. Kartu za ubojito putovanje Nilom je ugrabila i velika filmska zvijezda Gal Gadot, poznata po glavnoj ulozi u globalno uspješnoj franšizi Wonder Woman.

Smrt na Nilu, u distribuciji Blitz filma, u kinima pogledajte od 22. listopada.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame