Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA

Vatra: Carstvo Sunca – Elektro rock and roll u smjeru Killersa

Virovitička Vatra je uvijek bila vrlo moderan bend vrlo svjestan osluškivanja trendova na svjetskoj glazbenoj sceni. Tako i u novom singlu “Carstvo Sunca” pokazuju kako zvuče kada su naslušani The Killersa. “Kao dobar dio mojih pjesama i “Carstvo sunca” govori o međuljudskim i partnerskim odnosima koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji. Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih” rekao je autor Ivan Dečak.

Nakon sentimenta ranijeg singla “Sva naša ljeta” nova stvar je više energičnija. Kažu da “glazba prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo. U nedostatku koncerata u ovo vrijeme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umjetnika, potreba za stvaranjem glazbe možda je i veća neko prije”. Nova Vatrina stvar vuče na stranu ljubitelja pomalo sintetičkog rock zvuka. U smislu produkcije tu nikad ne zakažu, a u smislu hita ova pjesma sigurno ima zarazan refren. Da li će to biti dosta za status hita ostaje vidjeti.

U video spotu su se poigrali s efektima uz pomoć kreativnog video spot studija iz Rijeke s potpisom Filipa Gržinića. (Dijana Čelić)

6/10

Foto credit | Filip Gržinčić

 

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame