Aktualno film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Novi mutanti: X Men franšiza pokušava preživjeti koronu u kinima

20th Century Studios u suradnji s Marvel Entertainmentom predstavljaju Nove Mutante, originalni horor triler sa skupinom mladih mutanata koji od danas možete pogledati u svim kinima, u distribuciji Blitza. Priča o pet mladih ljudi s opasnim sposobnostima koji se drže pod zaštitom na tajnoj lokaciji protiv njihove volje. Svaki od njih nosi teret tajanstvene prošlosti i moći koju ne mogu kontrolirati. Kad shvate da su “pod zaštitom” u još većoj opasnosti, i bivaju progonjeni od nadnaravnog zla, njihovi najveći strahovi će se ostvariti.

Serija Marvelovih stripova Novi mutanti se prvi puta pojavila 1982. godine. Novi mutanti su bili mladi studenti škole za nadarene profersora Charlesa Xaviera, jako slični originalnim X-men stripovima. Ovo je jedinstvena i originalna priča koja nas uvodi u potpuno novi svijet X-mena, drugačija od bilo koje priče iz Marvelovog svijeta. Ton je iznenađujući, žanr je neočekivan, radnja je misteriozna i uznemirujuća

Režiju potpisuje Josh Boone, a scenarij Josh Boone i Knate Lee. Glumačku postavu Novih mutanata čine: Maisie Williams (“Igra prijestolja”); Anya Taylor-Joy (“Glass”); Charlie Heaton (“Stranger Things”); Alice Braga (“Predators”); Blu Hunt (“The Originals”); i Henry Zaga (“13 Reasons Why”). Film su producirali Simon Kinberg, Karen Rosenfelt i Lauren Shuler Donner, a Stan Lee i Michele Imperato Stabile u službi su izvršnih producenata.

Nove mutante su na nož dočekali neki od utjecajnih YouTube filmskih kritičara – Jeremy Jahns i Christ Stuckman. No, nećemo dijeliti njihove racionaliziranje pro et contra. Bacite pogled je li vrijedilo s ovim u kina nakon dva odgađanja.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame