Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Buntovnici slobodne borbe: Conor McGregor i Dustin Poirier dogovorili revanš mimo svoje organizacije UFC-a

Zanimljive novosti stižu iz tabora borilačke MMA Lige prvaka, UFC-a. Naime, dvojice vrlo popularnih boraca koji su se prvi puta borili 2014. Dustin Poirier i Conor Mc Gregor razočarani tretmanom svoje krovne organizacije UFC-a, odnosom prema njima i nemogućnošću organiziranja borbe u terminima koji bi svima odgovarao, na Twitteru su razmjenili poruke i pristali sami organizirati njihov drugi susret.

U prvoj borbi na UFC 178 turniru Conor McGregor je slavio nokautom u drugoj rundi i Dustin je bio samo jedna od žrtava najpopularnijeg MMA borca današnjice na putu prema njegovom strelovitom uspjehu u svijetu slobodne borbe.

Nova borba bi se trebala održati u Irskoj 12. prosinca i najveći dio iznosa bi donirali u dobrotvorne svrhe jer su obojica posvećeni humanitarnom radu i dio svojih zarada rado prepuštaju ljudima u lošim životnim situacijama. Nakon javne izmjene tweetova složili su se nastavak do realizacije dogovoriti offline.

Odgovor njihove krovne organizacije UFC-a još uvijek se čeka jer mnogi sumnjaju da se zbog ugovora koji obojica imaju takav event ne bi mogao održati.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame