Aktualno Celebrities inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Hrvatska – Francuska večeras: Prilika za popravak srozanog ugleda svjetskih viceprvaka

Večeras na zagrebačkom Maksimiru u četvrtom kolu Lige nacija gostuje svjetski prvak Francuska. Revanš je to nakon prvog sraza u kojem su Francuzi izdominirali i posramili Dalićeve momeke pobjedivši ih istim rezultatom kojim su ih dobili u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji – 4:2. Nakon tog poraza Hrvatska je izgubila i kod Portugala 4:1 te prije dva dana na svom terenu pobijedila Švedsku 2:1.

Svjetski prvaci dolaze nakon 11 utakmica bez poraza, a Francuska je u skupini pobijedila i kod Švedske 1:0, dok je prije na svom terenu s Portugalom odigrala neriješeno 0:0. Trenutna situacija u skupini je takva da pobjeda protiv svjetskih prvaka može Hrvatskoj značiti puno za samopuzdanje i poništavanje prilično lošeg dojma koji su ostavili u nastupima nakon Svjetskog prvenstva.

”Vraćamo se našoj formaciji 4-2-3-1. Morat ćemo promijeniti neke igrače jer su se potrošili. Htio bih dobiti Francuze. Dva puta smo od njih izgubili, u finalu svjetskog prvenstva i u Ligi nacija, ali nismo bili lošiji od njih” najavio je izbornik Dalić za hrvatske medije.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame