Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

AC DC: Shot In The Dark – Nema predaje, power up, nova stara stvar, novi stari spot

“Eddie Van Halen dies and the next day AC\DC release new music. The Lord giveth and the Lord taketh away” kaže jedan od fanova sublimirajući sjajno okretanje cijelog svijeta na istom terenu.Sve na svijetu može se promijeniti ali Angus Young i AC/DC ostaju isti. Nakon što su teasali svijet skraćenicama s novim najavama albuma “Power Up” pred par sati je pušten njihov službeni novi singl s pwr up albuma.

Nakon što su se pomirili i riješili nesuglasice s pjevačem Brianom Jona Johnsonom i odustali od grozne ideje da im zamjena bude Axl Rose, AC/DC su u vrijeme korone i usprkos svemu odlučili razveseliti fanove pjesmom koja zvuči doslovno kao sve do sada :). Gitaristički riff Angusa Younga kojega možete prepoznati u svakom trenu i visoko pjevanje Johnsona nepogrešivo nastavljaju tamo gdje svaki puta stanu.

Video spot je u crvenim paklenim bojama jednostavan nastup benda na ulaštenoj i ušminkanoj pozornici. Nema iznenađenja već desetljećima, ali nekako kod fanova baš to znači da ima uzbuđenja i da je upravo to ono što trebaju i žele i traže od vječnih hard rock djedova iz Australije. (Ivan Perić)

7/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame