Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO showbiz SVAŠTARA Zabava

Evo tko neće bit američki predsjednik, a imao je deluziju da bi mogao: Bizarna prijava bipolarnog Kanye Westa

Američki predsjednički izbori su globalna hot tema broj jedan. Glasači se moraju izjasniti ne samo između dva najočitija favorita vječnih oponenata – demokrata i republikanaca Joea Bidena i Donalda Trumpa, nego se uz njih nudi i nekoliko kandidata koji služe samo za odvlačenje glasove jednog od dvojice favorita. Nama najinteresantnije ime svakako je ono popularnog rap producenta Kanye Westa.

Bipolarni i talentirani megalomanski rap producent i raper najavio je kandidaturu za Bijelu kuću na svom službenom Twitter profilu 4. srpnja, na američki Dan nezavisnosti, no onaj formalni dio ga je malo zezao jer je realno ispunio kriterije za pojavljivanje na glasačkim listićima samo u 12 od 50 saveznih država pa čak ni matematički nema nikakve šanse postati novim predsjednikom USA.

Glasači Donalda Trumpa računaju da će ona ekipa koja prati Westa na društvenim mrežama i ne smatra ga showbizz incidentom svoje glasove uglavnom crnaca rasipati u korist njega.

Nedavno je gostovao u najpopularnijem američkom podcastu kod Joe Rogana u kojem je prilično jasno bojasnio zašto se kandidrao i kako zamišlja u svom svijetu da bi to trebalo izgledati.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame