Aktualno Celebrities DOP TV Nekategorizirano POP COOLTURA showbiz Zabava

DOP TV: Firma a ka Web serijal skečeva za ljudi koji rade – 24 sata bildaju svoju video produkciju

Neke situacije koje se dogode na poslu su neobjašnjive, a neke toliko univerzalne da se o njima da snimiti serija skečeva za ljude koji rade. Autoritativan šef, kolega ili kolegica koji su uvijek u pravu, radnik koji, kako bi se reklo ‘puno zuji, a malo meda daje’, novi zaposlenici koji lažu u prijavi za posao pa prvih nekoliko dana na novom poslu strahuju hoće li ih netko ‘prokužiti’.

U novoj ORIĐIĐI produkciji 24sata spojili su popularne glumce Petru Kurtelu i Zorana Pribičevića iz ‘Zabranjene ljubavi’, a tu su i popularni Marko Braić, Vesna Ravenšćak, Zoran Simikić, Manuela Svorcan i Marko Cindrić. U jednoj od epizoda glumi i atraktivna Lidija Bačić.

U trećoj epizodi serijala 24sata oriđiđi produkcije ‘Firma’ upoznajemo Maju koja dolazi na razgovor za posao. Iako u intervjuu vidimo da nije kvalificirana za radno mjesto na koje se prijavila, ona se ne predaje. Excel… da, stavljala sam pse u tablice, kaže Maja, odnosno glumica Manuela Svorcan.

U 2. epizodi serijala 24sata oriđiđi produkcije ‘Firma’ bolje upoznajemo Petru Šarić, bivšu manekenku koja se još uvijek ponaša kao da je na modnoj pisti. Svaki dan na posao dolazim baš jako uzbuđena i sretna! Svaki dan je novi dan – doslovce, rekla je Petra Šarić, koordinatorica društvenih medija, odnosno glumica Petra Kurtela.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame