Aktualno Celebrities Glazba Kritike moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Kylie Minogue: Disco – Album koji niste čekali, ali ćete ipak zaplesati

Kraljica disco glazbe 80.-ih, mala Australka Kylie Minogue se vraća novim studijskim albumom.

Straight forward u vrijeme kada se pojavilo puno novih svjetskih pop zvijezda koje su prigrlile njen stil. Dua Lipa, Lady Gaga, pa čak i Taylor Swift su u svojim pjesmama i albumima koketirale s disco soundom koji je bio trademark Kylie Minogue.

Kylie Minogue na petnaestom studijskom albumu predstavlja svoj “grown up disco”. U toj glazbi bitno je imati pametne i naslušane producente i pjevačicu koja će svojim stilom, glasom i melodijom moći prenijeti jako bitnu poruku – plešite. OK? Kylie Minogue u pedesetima zasad ne djeluje niti zvuči groteskno kao propala pop kraljica Madonna u svojim recentim radovima. Dapače, sva ta light glazba ima samo jedno ishodište, a to je – ples, ples, ples. Nakon što je prije nekoliko godina koketirala s country stilom, “eksperiment” se nije pokazao puno uspješnim, sad se vraća korijenima.

Tu je puno senzualnih pogleda, zavođenja usnama, pričanja s uzdasima, koje isporučuje isto vidno ostarjela dama čiji vam tanašnji glasić ne nudi ništa puno pametnije niti se pravi da nudi išta više od poziva na ples. Samo ne znamo još gdje će plesati u vrijeme korona disco klubova :), hehe. Pa tko voli nek izvoli. (Dijana Čelić)

7/10

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame