Aktualno Celebrities Glazba Kritike moda POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

La Lana & Guy Arthur: How Will I Know – Zgodan cover Whitney Houston hita

Prošlo je 35 godina nakon što je Whitney Houston izbacila hit singl “How Will I Know”, a La Lana Jurčević obrađuje isti u dance maniri. Pop hit s debitantskog albuma R&B dive dobio je modernu produkciju Guya Arthura, novog producentskog lica europske dance glazbene scene koji je osamdesete prebacio u 21. stoljeće u zarazni spoj retro i modernog koji mami na ples.

“Ova godina trebala je ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg “k’o pijan plota”. Ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney, moja prva ljubav, netko u kog sam gledala “k’o tele u šarena vrata” i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica haha). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sada i ona i ja imamo nešto zajedničko”, prokomentirala je La Lana izlazak novog singla.

“Dok smo radili na produkciji, glavna inspiracija ovog singla bila je svevremenska originalna verzija pjesme Whitney Houston. Htio sam sačuvati neke elemente koji zvuče kao da su iskočili direktno iz osamdesetih i spojiti ih s modernim zvukom 2020-e. Lana je odradila odličan posao kao glavni vokal koji je odličan u kombinaciji s mojom produkcijom”, izjavio je Guy Arthur.

Video spot u stilu sobnih snimaka osamdesetih režirao Joshua Čirjak, a u njemu La Lana dijeli s fanovima najznačajnije trenutke iz svoje karijere, kao i snimke iz privatnog života. (CD)

8/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame