Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Femme nouvelle, vol 2.: Nastavak pojedinačnog predstavljanja hrvatskog glazbenog girl powera

Femme nouvelle, vol 2. u izdanju Aquarius Recordsa kojem je cilj promicanje ženskog kantautorstva, dobija drugo izdanje te se od 27. studenog može naći na svim digitalnim servisima.

Nika Turković, Anja Papa, Ida Prester, Barbara Munjas, Billie Joan, Ivana Starčević, Nina Bajsić i Playground Hustle (Ivona Eterović  i  Magdalena (Megi) Slović) – imena su devet talentiranih kantautorica koje su oblikovale ovogodišnje izdanje.

„Ovo je bila izazovna godina za sve, a posebno za glazbenike. Zato mi je drago de je Femme nouvelle dobio svoje druge izdanje i da unatoč svemu što nas je pogodilo projekt ide dalje. Posebnost drugog  izdanja je što su se glazbenice prijavljivale konkretnim djelima, dok su na prvom izdanju prvo izabrana glazbena imena, a onda su one ustupale određene pjesme. Sada je devet glazbenica pristupilo projektu baš s pjesmama za njega, pa tako imamo i pjesmu ‘femme nouvelle’ Anje Pape iz pocket palme koju je napisala inspirirana cijelom platformom za promicanje ženskog kantautorstva. I ovaj put na albumu se nalazi zaista raznovrstan izbor zvukova, žanrova, glazbenih smjerova, a sve ih opet povezuje to što su sve redom iznimne i talentirane glazbenice i kantautorice” predstavila je izdanje urednica Lana Čulig iz Aquarius Recordsa.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame