Aktualno Celebrities Glazba moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Lana Jurčević provalnica: New normal ostavio traga na našu najpopularniju pjevačicu – TikTok challenge za fanove

Jedna od navika koju pokazuje u svom videu je provaljivanje u vlastiti stan kada joj ključ ostane u stanu. U videu se vidi kako u takvim situacijama upada u svoj stan poput Spidermana. Također, u snimci pokazuje svojim fanovima u kakvoj odjeći šeće psa te kako jede sirovo meso, što je posebno razbuktalo njen TikTok profil komentarima. Jesu li sve te čudne navike rezultat pandemijske manije kojom smo svi okruženi?

Odgovor na to pitanje je – ne. Naime, u svjetlu svog novog singla “How Will I Know” koji progovara o zaljubljenosti, La Lana odlučila je napraviti video kojim će poručiti svima kako ne smijemo skrivati svoje čudne navike te kako je bitno pronaći nekoga tko će nas voljeti takvima kakvi jesmo. Čak i ako su ljudi solo, ne smije im samopouzdanje biti pokolebano zbog čudnih navika jer svatko od nas ima pomalo neobične navike koje nas čine posebnima te zbog kojih možemo biti još više voljeni. U vremenima kada nam se nameće fraza “novo normalno”, La Lana svojim “novim nenormalnim” potiče sve da budu opušteni i da je dobro ponekad biti malo lud jer nam je normalno dosadilo.

Za one koji još ne znaju, La Lana je nedavno objavila obradu dance pop hita “How Will I Know”, 35 godina nakon što je originalni singl objavila R&B diva Whitney Houston. Laninu glazbenu posvetu osamdesetima producirao je Guy Arthur, novo lice europske dance glazbene scene. Zajedničkim snagama stvorili su zarazni spoj retro i modernog koji mami na ples, ali i na TikTok challenge #HowWillIKnow. Možda Whitney Houston nije pjevala o zaljubljivanju u “freakove”, ali je zato Lana ovim challengeom dala novo značenje ovoj kultnoj pjesmi.

 

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame