Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Tonka i Marijan Ban: Srce se ne predaje – Povratak glasa kojeg ne vole samo Dalmatinci

“Kad sam prvi put čuja ovu pismu ‘Srce se ne predaje’ ostao sam na neki način šokiran jer sam u njoj čuo jednu radost, jedno veselje koje čovik nosi sa sobom kada ga vodi srce, kada ga vodi ljubav. Uspili smo Tonka i ja na najbolji mogući način prinit te pozitivne vibracije u tu pismu koja je zapakirana u jedan, ajmo reć mračni paket, ambalažu, ali u svakom slučaju san jako sritan šta je pisma ovako ispala i šta ovako zvuči i nadam se da će ljudi koji je slušaju bit sritni” poručio je o pjesmi kultni pjevač Daleke Obale Marijan Ban.

“Srce se ne predaje” autorski je potpis producenta Srđana Sekulovića Skansija, dok u video spotu glavnu ulogu tumači Vili Gobac, sin poznatog Psihić rockera.

’Velika mi je čast s Banom dijeliti pjesmu. Skansi je napisao divnu čeznutljivu baladu o neostvarenoj ljubavi koja me dotakla i u kojoj sam se našla. Banova interpretacija je dramatična, životna, filmska pa se nadam da sam uspjela popratiti svojim vokalom. Zahvalna dečkima – Skansiju i Banu što su me pozvali da snimam s njima. Za mene je ovo jedan savršeni izlet van Pavela. Imala sam nekoliko želja za duetima, a Ban je definitivno bio među njima’’ poručila je pjevačica grupe Pavel, Antonija Šerić – Tonka.

Pjesma je uistinu lijepa, nježna, njihovi glasovi više možda odgovaraju u ideji nego kad ih se zvučno spoji, ono što sam sigurna da “wouowou” dio potpuno nepotreban i da uzima dio pjesmi. (Dijana Čelić)

8/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame