Aktualno Celebrities DOP TV Glazba Interview mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

DOP TV: Davor Gobac u oblacima kod bose Ane Radišić – Brbljaona o 40 godina, zijev, rokenrola

“Rock’n’roll? Posao , zadovoljstvo, jedna od najbitnijih stvari u mom životu. Volim ga slušati i kanaliziram se kroz to. Postojim u ovom svijetu kroz to i baš sam ponosan na to!” – uvijek iskren, direktan i svoj, Davor Gobac već četrdeset godina egzistira upravo u onom što najviše voli. Psihomodo Pop, piše RTL voditeljica, Riječanka Ana Radišić u najavi svog vloga.

Obitelj su. Suradnike ne mijenjaju, funkcioniraju, zabavljaju se, rade što vole i najprofesionalniji su. Profesionalni od starta. Od njegove trinaeste kad je osjetio pozornicu i odlučio da je ona mjesto gdje će se ostvariti. Kao glazbenik, frontmen, autor.

Uz to, uporan je. Jako. Zna čekati kad zna da je ‘prava stvar’. Tako je bilo od starta, pet godina je čekao da izdavač prepozna ‘ne komercijalni bend’ i objavi prvi album “Godina Zmaja”, a onda je taj isti album “nekomercijalnog benda” prodan u 60.000 primjeraka. O vremenima prije, rock’n’ rollu sada. Mladima. Obitelji umjetnika. Slikanju i novoj izložbi koju priprema. Sinu, također umjetniku. Pandemija? Kako se nosi s njom i zašto nikad ne ‘cendra’?

Svašta nešto su si odbrbljali u nešto više od pola sata chit chetanja.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame