Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Jonathan: Falling – Riječki emo rockeri na starim dobrim stazama

“Nobody`s falling in love…” pjevaju u novom refrenu riječki emo dark rockeri Jonathan.

“Ovo je prva pjesma s kojom ćemo početi najavljivati nešto što bi do kraja godine moglo postati album. Radimo malo drugačije nego inače, nema koncepta nego ide pjesma po pjesma, pa sve objedinimo u jednu cjelinu kada se skupi dosta materijala. Za sada smo snimili nekoliko pjesama, “Falling” je bila prva, pa smo s njom nekako krenuli i dosta odražava duh vremena u kojem živimo” izjavljuju Jonathan oko nove pjesme.

Producent pjesme Matej Zec, koji je dosad producirao sve albume benda zadržao je isti zvuk, a bend se vratio u vrijeme “Blissa”, dok su za videospot ponovili suradnju s Filipom Gržinčićem s kojim su već radili na spotu “I Never Meant To Be There” s albuma “To Hold”.

Najbolje je ne mijenjati winning team, pa tako ponoviti sigurno što su dosad radili najbolje.

Tako su nastavili art tragovima, u kojem smjeru je video spot s plesačem Tonijem Flegom i snimkama benda ispred dokumentarnih projekcija. Iako press najavljuje novu stvar kao početak nove autorske faze, kao i svjež, gotovo novi bend, resetiran glazbeno, vizualno i estetski, te najavljuje novo izdanje čiji se izlazak očekuje krajem godine, hrvatski Editorsi s novom pjesmom nastavljaju tamo gdje su počeli 2015. na debi albumu. (Dijana Čelić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame