Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO showbiz

Splitski glazbenici za Petrinju: “Ruke pomoći” – Humanitarna pjesma, namjera se računa, ostalo no comment iz pristojnosti

Splitski estradnjaci okupljeni u pjesmi “Ruke pomoći” u sklopu humanitarne akcije “Glazbene ruke pomoći” pjesmom “Ruke pomoći” su dali podršku svima koji su u vremenima pandemije i razornih potresa ostali bez svega. Autor pjesme splitski je glazbenik Pavao Akrap, inače član Festivo benda.  Pjesma je nastala brzo, a na inicijativu voditelja na hrvatskom radio Splitu, Denisa Šabića. Što se itekako osjeti u svakom stihu i tonu otpjevanom. Šabić je u jednom razgovoru natuknuo kako bi bilo dobro okupiti poznate glazbenike koji će otpjevati novu humanitarnu pjesmu. Akrap je reagirao brzo finiširana s demo snimka je dostavljena Denisu Šabiću koji je od poznatih splitskih glazbenika vrlo brzo dobio potvrde sudjelovanja.

“Pjesmom želimo pomoći našim stanovnicima u nedavnim potresima pogođenim područjima. Srce Hrvatske je pogođeno i naša je dužnost pomoći im kako god možemo, a riječi utjehe i dodir srca glazbom naše su najbolje sredstvo.” rekao je Akrap. Evo na što to zvuči. Nećemo recenzirati jer ne bi mogli lagati, pa neka ispadne da se namjera računa. Jedino 3000 pogleda u dva tjedna. Mogli su stavit snimku nečije bebe kako se smije, imalo bi više efekta za pomoć ljudima iz potresom pogođenih područja.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame