Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Beti: Vili – Redatelj Dalibor Barić je veća vijest od stvari “pa pa ra ram pam” inspirirane Willie Nelsonom i Natali Dizdar

Natali Dizdar i članovi supergrupe Mayales, Vlado Mirčeta, Luka Geček i Pavle Miholjević predstavili su svoj novi zajednički projekt BETI singlom “Slobodna”, a sad imaju novu pjesmu “Vili”.

Odličnu i tipičnu mellow pop pjesmu od koje je više vijest da im je spot kao i Mayalesima režirao/animirao Dalibor Barić, koji je s animiranim filmom “Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa” ušao u konkurenciju za ovogodišnju filmsku nagradu Oscar, u kategoriji najboljeg dugometražnog animiranog filma. U svom stilu spotova za Mayales u kojima radi s kompjuterskim animacijama i simulacijama, trenutno najvrućljiv domaći redatelj je veća vijest nego obično. U moru slavnih Vilija, za inspiraciju iza ove pjesme zaslužan je legendarni glazbenik Willie Nelson. “Iako to ime trenutno “pluta” po eteru iz nekih drugih razloga, zapravo se stvar zove po Willieju Nelsonu i napisana je prije nekoliko godina. Prva akustična verzija koju smo snimali je zvučala kao neka stvar od Willieja Nelsona pa smo tako nazvali pjesmu i naziv je ostao ‘zakačen’.”, ispričao je autor Luka Geček. Eto, sad i to znamo. Willie Nelson ne bi mario ali bi vjerojatno pristojno rekao da mu je pjesma okej. (Dijana Čelić)

7.5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame