Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz

Offspring: Let The Bad Times Roll – Fuj, to je još živo i naziva se punkom?

Pop punkeri Offspring, na žalost još uvijek postoje i snimaju pjesme na razini Nickelbacka. Tako zvuči i novi singl – na silu i nedovršeno. Nakon gotovo desetljeća studijske pauze, skupina će 16. travnja objaviti album “Let The Bad Times Roll“, s kojeg predstavljaju istoimeni najavni singl. Naslovna pjesma “Let The Bad Times Roll” napisana je u drugoj polovici 2019., da bi svoj finalni oblik dobila tijekom protekle godine, a već i sam naslov otkriva kako reflektira društvene izazove kroz koje prolaze Sjedinjene Američke Države, kao i ostatak svijeta.

O tome progovara i Dexter Holland: “Osjećam da smo u specifičnom periodu povijesti, tijekom kojeg svjetski vođe umjesto da nas ohrabruju s “Dajemo sve od sebe”, šalju poruku “Jeb* ga”, što je jako zastrašujuće!“. Za SoCal skupinu ovo će biti deseto po redu studijsko izdanje, na kojem će se naći 12 novih pjesama. Novi materijal bend je stvarao u proteklih nekoliko godina, na različitim lokacijama, a u tome im je pripomogao i legendardni rock producent Bob Rock.

Iako proteklih gotovo deset godina nisu objavili novo studijsko izdanje, bend je bio itekako aktivan kroz koncerte i turneje, a posvetili su se i stvaranju glazbe za film, TV i video-igre, da bi se u posljednjih nekoliko godina posvetili i novom materijalu – što je 2020. uključivalo i objavu božićnog singla “Christmas (Baby Please Come Home)”, obradu popularnog blagdanskog klasika.

Također, u tom periodu bendu se pridružio i novi basist – Todd Morse, dok je ostatak “The Offspring tima” ostao isti te ga i danas čine frontmen Dexter Holland, gitarist Noodles i bubnjar Pete Parada. Eto, sad i to znate. Bljak. (Dijana Čelić)

5/10

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame