Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA Zabava

Ogoljena Natalie Imbruglia u Zagrebu

U zagrebačkoj Tvornici u srijedu 03. svibnja gostuje poznata australska pop zvijezda Natalie Imbruglia. Jedna od onih čije lijepo lice vežemo za prekrasan one hit wonder prepjev pjesme “Torn” ali osim tog megahita 90.-ih činjenica je da lijepa pjevačica ma priličan broj sasvim ugodnih pop pjesama zbog kojih se isplati provjeriti je uživo u ogoljenom akustičnom aranžmanu.

Svjetski poznata postala je 1997. godine objavom svog prvog singla “Torn” sa svog debitantskog albuma “Left of the Middle”. Album je prodan u više od 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedili su “White Lilies Island” (2001.) i “Counting Down the Days” (2005.), “Come to Life” (2009.). Dobila je MTV-ijevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga dobila je i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je preko 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta. Nakon šestogodišnje pauze Natalie objavljuje album “Male”.

Inspiraciju za posljednji album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. “Male” je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama, – koju izvode njezine muške muze – Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band, i mnogi drugi. Prvi singl “Instant Crush” suradnja je s Daft Punk hitmejkerima, bar što se produkcije tiče jer se radi o njihovoj stvari koju su realizirali s pjevačem Strokesa Julianom Casablancasom.

“U originalnoj verziji, zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianovog specifičnog glasa, koji ja stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča koju želim da ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna kako je na kraju ispalo.” rekla je Natalie. U tvornici će Natalie izvesti presjek hitova, uključujući i pjesme s nedavno izdanog album “Male”. Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna. Vip ulaznica iznosi 280 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i putem stranice Eventim.hr.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame