inmediasres mediji POP COOLTURA SVAŠTARA Zabava

DOP comeback – 18 nam je tek: Punoljetni i spremni za glasnost!!!

Reunioni su u modi. Zato. I punoljetni smo. Sad možemo glasati. 😉 

DOP Magazin je startao 1999. i do 2003. bio je u tiskanom i online izdanju a od 2004. samo u online izdanju, tako da ove godine slavimo 18 godina izlaženja. Svoje najbolje i najčitanije dane magazin je imao u periodu od 2006. do 2009. kada je garnirao i do 100 000 mjesečnih unique visitora. Uz stalne dopisničke baze iz Pariza, Amsterdama, New Yorka, Sydneya, Tokya, Londona, Beograda, Sarajeva, Ljubljane i tako dalje imali smo ekskluzive, jedini na ovim prostorima interviewe s kultnim filmašima i glazbenicima poput redatelja Jima Jarmuscha, glazbene i literarne i stand up zvijezde Henryja Rollinsa, glazbenika Jona Spencera i mnogih drugih. 

Tijekom 18 godina kroz našu se redakciju mijenjalo i prolazilo preko stotinu suradnika od kojih su neki postali etablirani novinari, pisci, filmski scenaristi, PR agenti i ini javni medijski i umjetnički djelatnici. Naše su autorske sadržaje (kolumne, interviewe, recenzije, reportaže i ine novinarske forme) rado prenosili vodeći nacionalni i regionalni mediji – tako smo bilježili gostovanja ili back up od strane HTV-a, Nove TV, RTL-a, Net.hr, ViP.hr, Indexa, T Portala, Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata i drugih. 

Objavljivali smo razne sadržaje rukovodeći se načelima novinarske nezavisnosti, često bili trnom u oku kako drugim portalima tako i ljudima nenaviklima na otvorenu i argumentiranu komunikaciju. Doživljavali i preživljavali hackerske napade i ina institucionalna osporavanja. Predmet našeg praćenja i dalje će bit mediji, pop kultura (glazba, film, kazalište, literatura, strip, izložbe…), društvena zbivanja, sport i ini događaji. DOP Magazin je namijenjen čitateljima otvorenih i liberalnih stavova, spremnih na argumentirana sučeljavanja stavova, otvorenu komunikaciju, kreativne konflikte, usmjerenih prema svijetu glazbe, filma, literature, medija, sporta, lifestylea, itd. spremnih polemizirati i braniti svoja uvjerenja, kreativno se slagati ili sukobljavati, reagirati na činjenicu postojanja DOP magazina i načina na koji se kroz njihovu perspektivu doživljava umjetnost i kultura.

Nova redakcija broji 30-ak suradnika prije samog launcha. Otvoren je poziv za suradnju. Javljajte se na redakcijsku adresu [email protected] Ili preko Facebook Pagea. Sve je u igri. Come join the gang. Nema nevinih!!!

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame