autorski tekstovi KOLUMNIZAM Politička aktuala

Koliko vrijedi jedan prosječan Hrvat?

Kad zadovoljiš čovjeka grahom, on puna želuca ode doma na odmor

Koliko vrijedi jedan prosječan Hrvat?

Ako uzme dvije porcije graha, cca 25 kuna. Svojih.

Za praznik rada skupila se svita neradnika, davala potpise raznim idiotima dovoljno nesposobnima da se kandidiraju za gradonačelnika.

Bilo je tu svega, od stampeda za porciju graha koji je izgledao kao black friday u Americi, padanja u nesvijest pa sve do ZETovog okrestra.

Sve kategorije zastupljene, od lakih poput vilenjaka Vilibora pa do super teške u kojoj je Anka bila jedini kandidat. Otvarali su se šampanjci sabljama, Bero se rukovao sa građanima, Pernar je slikao selfie, Petrov je odlučio da više nikad s HDZom i bez kondoma. Kraljica Kolinda je i dalje nekaj srala o domovinskom ratu. Keruma se nije vidjelo, ali vjerujem da je još koje janje zamukalo po posljedni put u životu.

Sindikati su izvikivali nekakve parole, ali da citiram Severinu: „#ljubavseljubavljuvraća, dok sindikati žive na račun vaših plaća.“

U svemu tome ludilu, frajer dana bio je (opet) Milan Bandić.

Pred svih tim gladnim jadnicima, naš superheroj samoinicijavno je uzeo stvar u svoje ruke, podigao lonac pun graha, popljugao bruh i završio na hitnoj operaciji. Sasvim slučajno koji sat prije nego mu potvrde optužnicu.

Populizam se zove imenom njegovim.

Pusa

Hrvoje

Pratim situaciju, kurim frku

Komentari

Reklame