film inmediasres POP COOLTURA

Sve, baš sve na svijetu – vrijeme za romantičnu dramu

Vrijeme dobrih romantičnih drama je zadnji puta bilo u vrijeme dominacije Julie Roberts uz povremene bljeskove Rachem McAdams, Jeniffer Aniston ili Sandre Bullock u dobrim nježnim ulogama. “Everything/everything” (Sve, baš sve) je prema najavama obećavajuća premisa za lijepu ljubavnu priču o dvoje mladih s (ne)premostivim izazovima njihovoj ljubavi.

Priča je o Maddy Whittier koaj ima rijeku bolest zbog koje ne može živjeti kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, liječnicom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Kao malena je izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njezina majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom obitelji, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja, a on je pak spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće.

U režiji Kanađanke Stelle Meghie kojoj je ovo drugi film nakon lanjskog debitiranja s “Jean of Joneses”, mlade zaljubljene igraju Amandla Stenberg, i Nick Robinson, a ima li priča sladunjav, happy ili tužan kraj, provjerite u našim kinima od 18. svibnja dok je svjetska premijera tempirana dan kasnije 19. svibnja. 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame