Aktualno inmediasres POP COOLTURA Zabava

Elitna ljepota – novi casting za Elite Model Look

U Zagrebu je održana press konferencija na kojoj su objavljeni finalisti Elite Model Look natjecanja. Žiri, predvođen Hakimom Chouadarom – predstavnikom modne agencije Elite iz Pariza, objavio je 14 natjecatelja koji će sudjelovati na finalnom nacionalnom castingu koji će se održati 8.lipnja 2017. u Zagrebu kako bi saznati tko će naslijediti prošlogodišnje pobjednike Anu Nikšić i Nevena Stanišića.

Natjecanje Elite Model Look ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, a neke od zaštitnih lica koja su kroz tu platformu izgradili karijeru su najpoznatije svjetske manekenke, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski. U nacionalnim okvirima ove godine na njemu sudjelovalo 41 djevojka i 23 mladića odabranih tijekom 7 regionalnih castinga koji su tijekom ožujka i travnja održani diljem Hrvatske i na kojima je bilo više od 500 prijavljenih kandidata. Osim predstavnika Elite-a tijekom održanih castinga žiri su činili Marko Lovrić, direktor modne agencije Relatum Model Management, Kristina Šalinović, jedan od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu, naši priznati modni fotografi Mare Milin, Jelena Balić i Šime Eškinja, te modna stilistica Ivana Pavić i Lea Kubović, bivši model sa pariškom adresom.

Odabranih 8 djevojaka i 6 mladića nekoliko će dana tijekom lipnja, pod nadzorom stručnog tima, imati na rasporedu brojne probe učenja hodanja po modnoj pisti, poziranja i sudjelovanja u modnim editorijalima kako bi stekli prva iskustva iz svijeta modelinga. Pobjednici hrvatskog finala pridružit će se finalistima iz više od 30 drugih zemalja, te će sudjelovati na prestižnom svjetskom finalu Elite Model Looka.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame