inmediasres POP COOLTURA Sports

Sukob borilačkih svjetova: Joshua vs Miočić

Otkad se u svijetu borilačkih vještina ozbiljno očekuje objava točnog datuma borbe između boksačkog rekordera i prvaka, Amerikanca Floyda Mayweathera koji bi se po boksačkim pravilima trebao susresti protiv velike MMA zvijezde Conora McGregora, moguće su kombinacije zaškakljale maštu drugih sličnih “sukoba dvaju borilačkih svjetova” u kojima bi se šampioni ili neki od najatraktivnijih boraca iz obiju vrsta borilačkih sportova sukobili.

Osim Britanca Jimija Manuwe koji iz poluteške MMA kategorije ne slovi kao osobito atraktivan predstavnik MMA u potencijalnom superfightu s nekim od predstavnika stare borilačke discipline, boksa.

No, ime naše gore lista Stipe Miočića također se spominje kao možebitna vruća kombinacija u priparivanju s aktualnim teškaškim prvakom Britancem Anthonyjem Joshuom koji je nedavno detronizirao Wladimira Klitschka.  Upitan za mišljenje i volju oko realizacije takve borbe, Stipe je bio vrlo konfirmatoran rekavši kako bi to bio iznad svega zahvalan meč za gledati, rekavši kako ima puno respekta za mladog boksačkog prvaka ali kako ni on sam nije za odbaciti. To bi bila vrlo zanimljiva borba, zaključio je.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame