Aktualno film POP COOLTURA

Uskoro – Pirati s Kariba: Salazarova osveta

Nikad nam nije bilo pretjerano jasno što je zabavno ljudima u pričama o umrlim gusarima i karikiranom Johnnyju Deppu kao kapetanu Jacku Sparrowu. A onda se dosjetili kako klinci 21. stoljeća nisu imali tu radost niti privilegij rasti uz Indianu Jonesa kako bi naučili što pravi akcijski duhoviti junaci imaju. Bič. :).

Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta.

Uzbudljiva avantura vodi do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Javier Bardem), pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites).

Na čelu Umirućeg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti vlastiti život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio. Režiju su skombinirali Joachim Ronning i Espen Sandberg  dok osim specijalnih efekata, kostura megamorskog psa nose klasična ukazanja glumaca kojima uglavnom vjerujemo u neakcijskim nobrainerima poput Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush. Lova je uložena, lova će se vratit, akcija zagarantirana. 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame