DOP TV Festivali Glazba inmediasres POP COOLTURA

DOP Live: Prodigy razvalli prvu noć Sea Star Festivala

Sinoć 26. 05. je u Umagu lansiran Sea Star festival, predstavljen kao dvodnevni (u produženoj varijanti četverodnevni) glazbeni festival, warm up za Exit i ostala festivalska zbivanja na Jadranu. Nakon zagrijavanja nultog dana u četvrtak, akcija uz glavne izvođače startala je sinoć.

Uz nekad vruće, a dan danas još uvijek aktualne i neispuhane headlinere Prodigy i Fatboy Slima, veliki interes, oko 20 000 ljudi pokazuje da se našim ljudima još uvijek pleše na glazbu prije 20 godina koja je dan danas moderna, bombastična i aktualna.

Također, support lokalnih, nacionalnih i regionalnih izvođača ispao je idealnom kombinacijom. Stilski raznovrsni nastupi ali s dominacijom hip hop imena (Bad Copy, Krankšvester, Kiša Metaka) DJ-a, regionalnih headlinera Dubioze kolektiv i Urbana & 4 odlično su podgrijavali fantastičnu atmosferu i ludilo među publikom. A onda su na pozornicu izašli apsolutni kraljevi ovih prostora. Od nastupa na Terraneu, InMusicu, Zadru lani na solo eventu, gostovanja na Exitu, Prodigy već duže vrijeme zadržavaju interes publike svojim energičnim i divljačkim nastupima na kojma spajaju punkersku energiju rock and roll bend i electrotehniku.

Sinoć su prevozili kroz set opakih razbijačkih stvari od posljednjih aktualnih s albuma “The Day Is My Enemy” do najvećih hitova “Voodoo People”, “Breathe”, “Smack My Bitch Up” kojima su uništili zadnje atome snage rasplesanom Umagu.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame