Glazba Kritike

Sajsi MC: Znam šta ste hteli – sex kao oružje, rima kao ukras

Najnoviji singl iz producentske manufakture beogradskih elektro rap dance sestara Rašić i producenta Čede Miljkovića poznatijeg pod pseudonimom DJ BKO-a potpuni je plesni pogodak ljeta. Ako će se tražiti soundtrack za peek kvalitetnog clubbinga, dalje od ove bombone ne ide.

Ono što se plelo oko Azelie Banks i njenog uptempo plesnog minimalizma na globalnoj sceni prije par godina kad su je pokušali servirati u bombonu vrijedniju od 212 nije se događalo na ovim terenima, bar u slikovitim pokušajima hvatanja sličnog urbanog vibea.

Sve dok drčna Ivana backupirana sestrom Tihanom u pulsirajućem electro modu ne podsjeti zašto su “Antifa kučke” i dalje apsolutni vrhunac balkanskog clubbinga. Na slično efektnu foru odličnog toka riječi suvereno će pobrojati punktove za obračun s neimpresivnim mužjacima nad kojima ima potrebu ne samo verbalno izdominirati. I čini to dovoljno provokativno, erotično i sexy.

Uz ovoliko odličan role model, zar je toliko teško presjeći po Balkanu i pokušati bar pronaći dostojne pandane sexy Beograđankama? (JA)

8/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame