inmediasres Sports Zabava

Rijeka uzela Dinamu i kup!!!

Nakon što su im pobjegli u prvenstvu i po prvi puta otkad je HNL-a uspjeli biti jednim klubom koji nije Dinamo a ni Hajduk, Riječani su pod vodstvom Slovenca Matjaža Keka ubrali i dvostruku krunu.

U Varaždinu su u finalu Kupa Hrvatske izdominirali Dinamo još jednom i pobrali im drugu titulu s 3:1. Rijeci je dosadašnji skor iz finala kupa 4/5, u svom petom finalu četvrti puta osvojila Kup Hrvatske, dok je Dinamo ostao na 14 naslova.

Iako su u zadnjem kolu prvenstva u Zagrebu RIječani zgutali 5:2 te tako možda i namjerno dali Dinamu perja ne bi li pokušali izvući pobjedom u kupu gorak okus zbog gubitka prvenstva, ali onda se u Varaždinu desilo dvostruko zakucavanje.

Dinamov prvi čovjek iz sjene Zdravo Mamić je povodom dvostrukog luzeraja izjavio: “Iako sam prvi put nakon puno godina gledao gubitak i titule i Kupa, ponosan sam što sam dio ove nogometne obitelji. Rijeka je potpuno zaslužila oba trofeja, tu nema nikakve mrlje. Bili su uvjerljivo bolji od nas, ali i njima i Hajduku poručujem da su to vidjeli sad i nikad više”.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame