Celebrities Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Lana Jurčević: Kim Kardashian – play it safe armonika Balkan style

Lana Jurčević je hot. UberKomad. Zajebite političke i spolne korektnosti ovdje se eksploatira isključivo seksualnost. I tu svaki razum, racionalizacija i estetika staje.

Glazba koju joj rade je namjenska. Da se svidi što većoj masovki nekritične publike koja jedva razlikuje strane svijeta, ali to ih ni najmanje ne zabrinjava niti im ne smeta. Nije podložna ozbiljnim estetskim prosudbama mimo onog prvoloptaškog, površnog i površinskog konzumerizma.

Dakle, ovo je bazna logika. Dajte komada u prvi plan, škicajte ga u Parizu u podnožju Eiffelovog tornja to daje proukciji viši level, naprčite ga na haubu skupog auta, provozajte je motorom na zadnjem kotaču, snimajte je s donjeg rakursa da noge ispadnu duže, stavite je u donjem rublju u krevet hotelske sobe, a ona odavna zna namjestiti pogled. Požuda kod mužjaka, kod ženki “i ja bi mamice” sindrom.

Pjesmi dodajte armonike riff, pred kraj dajte komadu nek fol odrepa par lajni na stupidne rime od kojih je i Vjeki Huljić nelagodno (Bugatti/Maseratti, Vegas & Dubai, Star Trek i zvijezde) i ne zaboravite za punch zakucati ime najpoznatije starlete svijeta. I kladimo se da će dobit feedback originalne Kim kad joj doture video.

I kao što je pred koje ljeto Severina zazivala Brada Pitta tako su s launch table IDJ’s milijun i pol klikova zagarantirali jer toliko je pretplatnika. I prebacili su poduplali cifru. Ovo je Lidija Bačić. I Maja Šuput. I Sevka. I Goga Cvijić. I Ceca. I kako li se već sve zovu. Samo je role modelu neznatno drugačiji otisak prsta. Sve drugo je isto i manje je bitno. Boli ih njonjka. Tu se vrijednost broji isključivo novcem. I cilj opravdava sredstvo.

Win win. Osim ako očekujete glazbu. Petica ide komadu. Za koga je predobro je. (JA)

5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame