Aktualno Glazba POP COOLTURA

Mia Dimšić opet na vrhu Top liste prodaje

Mlada hiperpozitivna pop Osječanka Mia Dimšić, dašak dobre feelgood varijante na domaćoj glazbenoj sceni sa svojim debitantskim albumom ‘Život nije siv’, nakon kratkotrajnog izbivanja s čelne pozicije, vratila se na prvo mjesto službene top liste prodaje Hrvatske diskografske udruge.  Ljudi je vole i znaju po singlovima s debi albuma “Život nije siv”, “Bezimeni”, “Slobodna”, “Sanjaj me” i njen se pitki i zarazni optimizam uvukao slušateljima uz značajnu podršku medija koji su je pratili kao iznimku od poplave pjevačica punih jeftinog senzacionalizma.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Uoči još jednog CMC festivala koji se održava ovog vikenda 9. i 10. lipnja, ovogodišnja festivalska  kompilacija ‘CMC festival Vodice 2017′ u izdanju Croatije Records nalazi se na drugom mjestu, dok su Mayales s dugoočekivanim albumom ‘Simbol za sunce’ ovoga puta treći.

Nakon dvanaest tjedana Gorilazz su s novim albumom ‘Humanz’ uspjeli maknuti Eda Sheerana s vrha top liste najprodavanijih inozemnih album pa se tako njegov ‘Divide’ ovoga puta nalazi na drugom mjestu. Diana Krall s ‘Turn up the quiet’ ponovo je treća.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame