film Glazba POP COOLTURA Zabava

Pharrell plete soundtrack novih Gruovih avantura

Dobitnik nagrade Grammy, pjevač, kompozitor i producent Pharrell Williams se ponovno vraća s novim soundtrackom za treći Despicable Me koji će biti dostupan od 23.lipnja. Pharrell je upravo objavio hit “Yellow Light,” jedan od pet novih hitova koje je napisao i producirao za film. Više o singlu pročitajte u našoj rubrici recenzija unutar koje smo ga ocijenili.

Pogledajte putovanje Pharrella i malaca na ulicama Hollywooda u virtualnoj video igrici i video spotu za pjesmu  “Yellow Light” u nastavku. Još jedan Pharrellov hit za film Kako je Gru postao dobar, “There’s Something Special,” savršeno dočarava ton serijala. Dodatno, Pharrellova pjesma “Freedom” služi kao savršena pozadina dok malci planiraju bijeg iz zatvora u filmu. Pharrell je stvorio 16 uzbudljivih ljetnih, plesnih hitova za Grua. Osim pet novih originalnih pjesama, soundtrack dobiva dozu nostalgije, zahvaljujući “novom zločincu”, Balthazaru Brattu. Zloća nikada nije zvučala tako dobro, doslovno, te pjesma “Bad” Michaela Jacksona čini savršenu pjesmu za Baltazara Bratta. Soundtrack također sadrži klasične hitove, uključujući Madonnin “Into The Groove”, Nenin “99 Luftballons” i “Take On Me”. Parker se pojavljuje u zaraznoj novoj pjesmi Pharrella pod naslovom “Hug Me”.

Pharrell je napisao i producirao pjesme za sve filmove Despicable Me. Pjesma “Happy” za film Despicable Me 2 je dobila nagradu Grammy. Pjesma je inspirirala svjetski pokret sreće, sa svojim originalnim glazbenim videozapisom koji je množio tisuće vlastitih videozapisa od obožavatelja u desecima zemalja. “Happy” je u SAD-u, 2014. godine bio najprodavaniji i najuspješniji singl. Kako je Gru postao dobar, u distribuciji Blitza, u svim kinima možete pogledati pretpremijerno od 22. lipnja, a ulaznice možete kupiti već danas na blagajnama kina ili online.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame