Aktualno Glazba Kritike POP COOLTURA Zabava

Lea Mijatović: Ljubi me – blonda pop lutka zaslužuje bolje pjesme

Jedna od bivših pjevačice Teške Industrije, lijepa Splićanka Lea Mijatović nastavlja kročiti putem solo karijere.

U estradno producentskim rukama Igora Ivanovića, jednog od članova besprizorno bezlične Gibonnijeve kopije, pop grupe Buđenje, Lea dobija upravo takav tretman. U tandemu s Markom Vojvodićem pišu joj se pjesme koje uglavnom nemaju apsolutno nikakve glazbene ni stihovne vrijednosti niti prostora biti zapažene.

Takva je bila balada “Ti me jedini znaš”, a isti model vrijedi i za dinamični party pokušaj s gitarama “Ljubi me”. “Mjesec je mlad, a usne mi vrele, ponoć na satu otkucava” uvod je u nešto što bi trebalo predstavljati mladenački vapaj zavođenja atraktivne djevojke. Na žalost, trenom prestanka pjesme zaboravljate baš sve osim  već spomenutog seksipila i izgleda pjevačice.

Jedina kvaliteta ostaje njen neupitan glas i vizualna pojava. Video spot je jednako sterilno i neuvjerljivo realiziran. Scene kadrova nasmijanih mladih cura i momaka kako plešu u nezadimljenom klubu ili kafiću koji imitira klub pod crvenim svjetlima je sve od sadržaja.

I tako se ponavlja vječna priča mnogih mladih i novih imena kojima treba daleko spretnijih autora kad već sami nisu dorasli zadatku. (DČ)

5/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame