Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz

Balašević Đole da ga Sevka citira baš mnogo ne vole

“Uspavanka za dječaka” pjesma je Đorđe Balaševića koja je poslužila kao simbol Severini prilikom njene nove medijske aktivacije #ijasammajka pomoću koje pokušava senzibilizirati javnost i medije i sud ne bi li dobila bitku za skrbništvo nad djetetom Aleksandrom kojeg ma iz rastavljenog braka s Milanom Popovićem.

“Drage majke i očevi, bake, djede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuvjetnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pjesmi. Nisam Severina, samo sam mama.” napisala je na svom Facebook profilu linkajući dotičnu Balaševićevu pjesmu u svojoj izvedbi.

Dotični se pak oglasio preko profila svoje kćeri Bebe Balašević poručivši: “Aleksa se rodio devedesetpete. Stara porodična kuća se rušila tog leta, i Olja je s njim, i naše dvije djevojčice preko noći morala da pobjegne ispod krova koji je curio na sve strane. U temelje tog Skadra, ugradio sam Uspavanku Za Dečaka. Za Moju Jedinu Ljubav, umjesto buketa ruža-puzavica na koje se usput obrušio pradjedov oronuli čardak. Za Nju i malog Aleksu. I za Lolu i Bebu. Za tri naša lavčeta…Ne znam da li u nekom horoskopu postoji Godina Lopova? Ali mogao bih štošta reći o prethodnim decenijama. Sreo sam tipa koji je ne trepnuvši prekrstio Vasu Ladačkog u Sava Lađarski. Pa taj film nazvao ‘Jesen stiže, dunjo moja’. S neočekivanim nastavkom ‘Konji vrani’. I jednog drugog, koji je pod maskom poštovaoca napravio takozvani ‘tribute band’, lijepio svoje plakate preko mojih, da bi čak jednom na svirku pozvao i Duju, da zamjeni svog pijanistu koji uzgred zarađuje glumeći Duju? Navikao sam, dakle, da čerupaju Veliku Ribu Talenta. I dok ovo pišem, vjerojatno Razni Sezonci bez pitanja uredno izvode moje pjesme, ali vadi me bar to što publika još uvijek bez po muke razlikuje Pravog, od svih tih Kineskih Balaševića…”.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame