Aktualno Celebrities DOP TV Glazba inmediasres POP COOLTURA showbiz SVAŠTARA Zabava

TV hit: Kako je Zoran Šprajc postao Joško Lokas za Severinu Nadnacionalnu

Severina rođena Vučković udana Popović, rastavljena, pa opet udana Kojić, je popularna pjevačica i showbizz medijska osoba. Kao takva silno interesantna tuzemnim i regionalnim medijima zbog svoje uloge na estradi, a osobito potencirano nakon najgledanijeg amaterskog video filma potpalubnog vođenja ljubavi na ovim prostorima prije desetak godina. Tada je bila varalica jer je s oženjenim čovjekom upražnjavala ljubavničke aktivnosti, poslije se dugo pojavljivala kao čednica i svetica. Onda je izabrala šutnju jer šutnja je zlato i gomila sličnih narodnih mudrosti i predstavljanja u ime naroda. Nekad radnica i femina pitanja, danas i ovaj puta obespravljenih žena po pitanju prava skrbništva nad djetetom u slučaju rastave roditelja.

U jeku novog rata za skrbništvo djeteta iz vremena ljubavi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem Severina je za razbijanje medijske šutnje izabrala gostovanje kod trenutno najgledanijeg novinara, Zoran Šprajca koji na RTL-u vodi svoj noćni aktualac “Direkt”. I prozvala je gđa Kojić premijera Plenkovića nekoliko puta da pročešlja rad Ministarstva policije, socijalne skrbi, sudstva, ovih onih, dotakla se mnoštva gorućih problema. Dramatično je, vrijedi pogledati. Podsjetio je taj razgovor na nekadašnje ispiranje savjesti s Joškom Lokasom, tada na HTV-u, netom nakon skandala s curenjem privatnog video materijala nakon kojeg je padao internet i širili se virusi vezano za seksualno snimljene izvedbe dvoje ljubavnika, gle slučaja s istom osobom u glavnoj ulozi.

Kompletan razgovor u jeku čekanja presude hrvatskih sudova oko skrbništva rastavljenih roditelja donosi saborski zastupnik Ivan Pernar.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame