Aktualno inmediasres knjige POP COOLTURA Zabava

Selfhelpizam Sarah Knight: Kako vam se život čudesno mijenja kad vam se živo jebe

Ili u prijevodu: “Kako prestati trošiti vrijeme koje nemate na ljude koji vam se ne sviđaju čineći stvari koje ne želite činiti?”.  Riječ je o još jednoj programatskoj i proklamatskoj self help preporuci ljudima nesigurnima što i kako činiti s vlastitim životima ne bi li poboljšali stav i svakodnevno funkcioniranje u svijetu do vas. Knjiga Sare Knight “Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e” međunarodni je bestseler o tome kako se brinuti manje i dobiti više. Jeste li pod stresom i pretrpani poslom, dok od života ne dobivate dovoljno? Je li vam dosta ispunjavanja želja i prohtjeva drugih ljudi prije negoli zadovoljite sebe? Ako je tome tako, tada je pravo vrijeme da vas ne j**e živa sila.

Ova praktična parodija bestselera Marie Kondo, The Life-Changing Magic of Tidying Up, objašnjava kako se osloboditi neželjenih obveza, srama i krivnje i kako da svoje dragocjeno vrijeme počnete trošiti na ljude koji vas čine sretnima, čineći ono što želite. Autoričina jednostavna Metoda nežaljenja za izbacivanje mentalnog otpada u dva koraka pomoći će vam da vam se počne živo j**ati i za obiteljske drame, „bikini tijelo“, mišljenja suradnika, tračera i stranaca, „lude“ zabave i stvari koje vam nisu potrebne i… druga sranja. Čitanje ove knjige i njezina „j**e mi se“ filozofija oslobodit će vas i omogućiti vam da svoje vrijeme, energiju i novac ulažete u ljude i stvari koji su doista važni. Zato… Što čekate? Neka vam se živo j**e i već danas počnite živjeti svoj najbolji život, nagovaraju vas izdavači a recepcija knjige isto nije zanemariva. 

„Najbolja knjiga koju sam pročitala u zadnje vrijeme… Apsolutno zasljepljujuća. Pročitajte je. Učinite to.“ Liz Jones, Mail on Sunday

„Da, to je parodija kultne knjige, ali i više od toga. Sarah Knight promišlja složenost modernog svijeta drukčije od mnogih prije nje.“ Guardian

„Mješavina mantri u maniri Opre Winfrey i opscenosti u stilu Amy Schumer.“  Elle

 

„Genijalno!“ Cosmopolitan

 

 

Autorica Sarah Knight živi u Brooklynu (kada je u New Yorku toplo) i u Dominikanskoj Republici (kada nije) sa suprugom. Godine 2015. napustila je posao u tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Osim knjige “Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.)” objavila je i knjigu “Get Your Sh*t Together” (2016.). Ide i dalje. 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame