autorski tekstovi Politička aktuala

Važna obavijest: Tito je bio masovni ubojica, Jure Francetić ekstremni humanist, a inteligencija u Hrvata se traži

Željka Markić obavijestila je čelnike međunarodnih institucija – Europskog parlamenta, Europske komisije, Vijeća EU, Agencije EU za temeljna prava, Odbora za ljudska prava EP, Ureda za demokratske institucije i ljudska prava pri OESS-u, Odbora za pravne poslove i ljudska prava kao i Odbora za politička pitanja i demokraciju Parlamentarne skupštine Vijeća Europe et Europskog ombudsmana, generalnog direktora za ljudska prava i vladavinu prava Venecijanske komisije, Povjerenika za ljuska prava Vijeća Europe i Visokog povjerenika UN-a za ljudska prava, o zamjetnom porastu lijevog – komunističkog – ekstremizma u Republici Hrvatskoj.

S ovim se, nažalost, moramo u cijelosti složiti, i još bismo nadodali da je Tito osobno likvidirao 500 milijuna Hrvata, od čega prema svim relevantnim pokazateljima sigurno milijardu nerođenih, a bar deset milijardi je svojeručno izdrkao za vrijeme svojeg vrlo dugog i plodnog života. Da nije bilo Tita, Hrvati bi kolonizirali Njemačku, SAD, Kinu i Mars, jer bi na zemlji ponestalo mjesta od tolikog hrvatskog prirodnog priraštaja.

Jure Francetić je antifašist, humanitarac, čovjekoljub, poliglot, umjetnik, svjetski čovjek i učenjak veći čak i od Tesle, koji je osobno izmislio špricu sa zavinutom iglom u obliku slova U, da bi članovi HAZUD-a mogli sami sebe cijepiti protiv bjesnila. Francetić je osobno spasio milijardu muslimana od obrezivanja i goloruk je čupao Japance iz atomske gljive. Da nije bilo Francetića, Japan bi potonuo u ocean kao Atlantida, a da su ga pustili na Ruse došao bi do Kamčatke. Partizani su zločinci i masovni ubojice, mrzitelji svega hrvatskog i katoličkog, koje je osobno Belzebub na konju Šarcu poslao da ih porobe i izruče Sotoni.

Zlatko Hasanbegović je bog ljubavi, a Bruna Esih njegova psiha. Željka Markić je djeva zapanjujuće, blještave ljepote, nalik na mitsku vilu Ravijojlu iz balkanske predaje.

Milan Bandić je Henry Kissinger jugoistočne Europe, čovjek kojemu bi se i Sai Baba poklonio kad bi bio živ, premda Milan i Sai svakodnevno komuniciraju u astralnom višedimenzionalnom prostoru, te mu se on ukazuje i daje važne poruke kako da politički djeluje putem svojih lingama u višim dimenzijama. Hrvatski medijski prostor može biti uzor svim zemljama Balkana i šire kako se suzbija lijevi totalitarizam i širi kapitalizam i čovjekoljublje među slobodnim narodima i nacionalnim manjinama.

Hrvatsko sveučilište jedno je od najcjenjenijih na svijetu, te je odavno prepišalo konkurentski Cambridge, Oxford i Harvard. Pavo Barišić predložen je za Nobelovu nagradu iz filozofije, a Milijan “Vaso” Brkić za savjetnika predsjednika Trumpa za razvoj visokog školstva u SAD. Zdravko Mamić je ugledan performer i višestruko nagrađivani umjetnik s renomeom, te uspješan privatni poduzetnik koji je svoj kapital stvorio isključivo vlastitim radom i zalaganjem, nedostižni uzor poštenja u sklapanju ugovora kojeg Venecijanska komisija često poziva kao pravnog savjetnika. Slaven Letica je reinkarnirani ban Jelačić i femofil (ili ženoljub) svjetskog kalibra, čovjek koji bi se osobno iz idealizma podvrgnuo promjeni spola, kad takva operacija ne bi bila rizična za osobe starije dobi.

Dario Kordić je hrvatski Gandhi, mistik i prosvjetitelj koji širi ljubav i toleranciju među narodima, te štrajkom gađa poziva na suživot.

Žak Houdek je imenovan ambasadorom za osobe koje boluju od anoreksije i pomaže ljudima u svijetu koji se nose s ovom teškom bolesti, dijeleći s njima vlastita iskustva. Poduzeća u Hrvatskoj posluju s dvoznamenkastom ili troznamenkastom dobiti, nemaju uopće dugova i šire se svjetskim tržištem kao nezaustavljivi eruptivni požar. Arbitražom će uskoro biti određeno da Slovenija u potpunosti ostaje bez izlaza na more, a slično će se dogoditi i s Bokom Kotorskom, dok će se Zemun i Srijem ponovo pripojiti matici kao uvjet za ulazak Srbije u EU.

Nakon promjene imena Trga maršala Tita, pobjednička koalicija u Zagrebu sprema nove, velike projekte, kao što je projekt promjene toka Save od ušća prema izvoru, kako bi se opovrgnula tvrdnja mrskoga maršala o nemogućnosti nastanka Hrvatske. Projekt će izvesti konzorcij poduzeća na čelu s Agrokorom, koji uskoro planira master kreditom otkupiti vodeće europske trgovačke lance, Carrefour i druge.

O ovome namjeravamo obavijestiti sve međunarodne, međuživotinjske, interstelarne i svemirske institucije u našem zvjezdanom supergrozdu (ili superklasteru) Laniakeji, prije svega Visokog povjerenika ujedinjenih sazvježđa Laniakeje, g. Jar Jar Binksa, Parlamentarnu skupštinu zvjezdanih maglica, Odbor povjerenstva za jugoistočne galaktike, generalnog direktora za prava flore i faune u regiji Kumova slama, Ured za demokratska pitanja i suživot među inteligentnim vrstama međugalaktičkih skupština, Agenciju za neobične i neklasificirane životne oblike i druge.

Nažalost, naša Zemlja još uvijek nije primljena u punopravno članstvo ovih institucija, budući da se očekuje konačni dokaz da na Zemlji postoji inteligentni život, što se u slučaju Hrvatske i nekih drugih zemalja još uvijek istražuje i provjerava.

Jan Klasinc

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame