Aktualno DOP TV film inmediasres mediji POP COOLTURA Zabava

DOP TV: Šteko dobri ustaša – najbliže balkanskom South Parku

Nije friško ali je je###no.

“Šteko dobri ustaša” je zasad anonimni kratkometražni jako jako crnohumorni animirani film s tendencijom prerastanja u serijal.

Tema je zajebancija na račun svih nacionalnih svetinja. Pa tako na sarkastičan i humorističan način glavni junačina, začuđeni Šteko, progovara o Ustašama s velikim U, o crkvi, katoličanstvu, popovima, a već tada proročanski o Todorićevom velikom dućanu Konzumu. O tome kako se likvidiraju Srbi i liječe homoseksualci (čitaj: pederi)  uz moto “Guzimo hrvatsko”. Ono što je najveselije je spoznaja kako postoj ljudi koji ne stavljaju lance na humor i koji se ne boje u žarište staviti takozvane tabu teme ovdašnjih konzervativnih navada. Bez obzira bilo vam smiješno ili ne svakako pogledajte kroz kakve avanture prolazi Šteko u susretu s predstavnicima klera.

Tko su kreatori zasad se ne zna, ali redakcija DOP Magazina raspolaže s podacima koji bi mogli biti referentni oko tvoraca ovog zabavnog crtića za koji nema dovoljno hrabrih u nacionalnim okvirima koji bi ga eventualno mogli locirati na nekom od TV programa.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame