Aktualno film inmediasres POP COOLTURA showbiz Zabava

Jedva čekamo: Spiderman – Homecoming – očekujemo zabavu godine

Svakom promjenom glumaca ili redatelja mijenja se pristup franšizi, a Spiderman a ka Peter Parker jedan je od vječnih Marvelovih superjunaka.

U novom filmu mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May (Marisa Tomei), a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture (Michael Keaton).

Film je režirao dosad ne pretjerano poznati Jon Watts. Traileri obećavaju jednu od najzabavnijih priča godine a hoće li se ostvariti predviđanja provjeravamo od ovog tjedna jer u četvrtak kreće pohod na kina. Stav Tuned. Kritiku deremo među prvima u zemlji.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame