Aktualno inmediasres POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO showbiz Sports Zabava

Ljetni funtime u funparku Mirnovec: Biograd na moru postaje meka obiteljske zabave

Ako vam je Gardaland dosad bio preskup ili predalek od 15. srpnja centar Jadrana nudi nešto vrlo slično. Biograd na moru između Šibenika i Zadra najavljuje otvaranje novog zabavnog tematskog parka Mirnovec na prostoru od cca 45 tisuća metara kvadratnih, a vrijednost kompletne poduzetničke investicije je oko 12 milijuna eura te se povrat ulaganja očekuje u periodu od 5 do 7 godina od tekuće godine otvaranja.

To je prvi tematsko-zabavni park za djecu i starije u RH a napravljen je prema tlocrtima i role modelima svjetskih centara adrenalinske zabave. Park je dizajnerski potpis Talijana Franca Barazzonija, jedan od najpoznatijih arhitekata za zabavne parkova, a sadržajno nudi 25 atrakcija koje su podijeljene u tri tematske cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će raznovrsna ugostiteljska ponuda, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti.

Cijena ulaznice kretat će se od 100 kuna za obiteljsku avanturu (roditelji i dvoje djece), 110 po klincima do 14 godina i 120 kuna za odrasle osobe školarce do 120 kuna za odrasle.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame