Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA Zabava

Lidija Bačić: Bruno Šimleša = 5:0 u gostima

Prvo je poštovani gospodin kolumnist i spisatelj Šimleša Bruno uzeo na zub u svojoj Jutarnji list kolumni Lidiju Bačić zbog srozavanja mozga vezanog za ono što pjeva i kako se predstavlja, aludirajući na njen imidž (istaknuti sekispil, čitaj sise i guzice).

Onda je Lidija Bačić (iako postoje relativno osnovane sumnje da dotična možebitno nije autorica otvorenog pisma od A do Ž) napisala na svojoj Facebook stranici Otvoreno pismo Brunu Šimleši u kojem je dala svoju stranu i viđenje slučaja prokomentiravši atak. Tekst prenosimo u cijelosti:

OTVORENO PISMO GOSPODINU ŠIMLEŠI POVODOM NJEGOVE KOLUMNE

Poštovani gospodine Šimleša,

Vaša kolumna u Jutarnjem se u velikom dijelu oslonila na moju guzicu i sise, a u pokušaju da kazete nešto vrijedno spomena o trivijalnoj fotki sa plaže (gdje sam, zamislite neobičnosti, u kupaćem) i sami ste postali trivijalni.
Kontradiktorno je stajati iza stava u kojem kažete da mi pjevačice (pri tome zaboravljate i golišave pjevače: Gobac, Mrle i Prlja, Adam Levine, Mercury, Iggy Pop i niz drugih…) prodajemo tijela za lajkove i klikove koje onda naplatimo koncertima i sponzorstvima.
Pa i Vi pišete o ljubavi i smješkate se na portalima i facebooku, a sve da bi dobili novac ili sudjelovanje u osrednjim emisijama poput dokumentarne sapunice SAMO NEBO ZNA (ne kažem da nije uspjela i bila gledana isključivo zbog Vas, Vi ste od sebe dali najbolje što znate).
Zvati se piscem a biti tako površan je prilično začuđujuće, ja na Vašem mjestu ne bi javno pisala nešto o čemu nemam pojma.
Glazba i popularnost su i vizualni. Novo je vrijeme.
I ja mogu secirati komentare na Vas.
Naprimjer komentari na portalima o Vama kako Vas žene vide su:
“šamarala bi ga samo da mu maknem taj smiješak s lica” , “uuu…i emisija mu je njanjava kao i on”, “smor”…itd…
Muškarci Vas vide puno kraće i konkretnije: “licemjerni šarlatan”, “reciklator američke self-help literature”… 
Kažem, glazba i popularnost su i vizualni.
Prilično ste površni ako mislite da privatno neka od naših ili stranih poznatih žena ne može biti divna, zaljubljena, načitana, odgojena, socijalno brižna!?!!
Takva površnost koju pokazujete je često i prva odlika krkana o kojima pišete u svom tekstu. Zapitajte se malo 😉
Tvrdite da uz zategnuta tijela nemamo zategnuta srca i umove ( što god to značilo).
Vi ste mene nekad sreli ili pričali sa mnom, a ja Vas se ne sjećam?
Znate nešto o mom privatnom životu, naobrazbi, obitelji, odgoju, karijeri, mom glazbenom putu zadnjih 10 godina, talentu i svim nagradama za najbolji vokal?
Pozivam Vas zato na prvi koncert na koji mozete doći, besplatni ulaz Vam osiguravam i bit ćete moj gost 🙂
Onda kad popričamo, kad vidite puno publike koja pjeva sa mnom, kad čujete moj glas, onda možda i shvatite da ja svoj novac zarađujem na koncertima i svojim glasom.
Mislim da onda nećete imati potrebu pisati ono što ne razumijete.
Govorite o uzorima?
Ne mislim da Vaša djeca trebaju klikati instagrame i portale niti tražiti uzore u pjevačicama ili nogometašima.
Vi im budite uzor!
Potrudite se i preuzmite odgovornost za svoje dijete, ne klikajte na članke o guzicama nego naučite dijete vrijednostima, samosvijesti, da poštuje tuđe izbore, da ne osuđuje prije nego upozna osobu…
Pokažite djetetu da ste bogati srcem pošto tvrdite da osobe bogate dekolteom nemaju i bogato srce.
Ugodan dan.

Lidija

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame