Aktualno Glazba

Četvorka MBM-a

Od jučer na Deezerju možete preslušavati novi, četvrti album riječkog americana benda My Buddy Moose

Jednostavno naslovljen “IV”, album sadrži deset pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu u produkciji gitariste Leta3 Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio Levi Seitz iz Black Belt Mastering studija u Seattleu. 

Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji sa Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.

Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike – kaže o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.

Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet  “Waiting”. Za jedinstveni vizualani identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović. Uporedo s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl ‘Terrible Place’, u režiji Nataše Antulov. 

Album ‘IV’ objavljen je u digitalnom foramtu, CD formatu (od 14. srpnja 2017.), a na jesen 2017. stiže i kao LP.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame