Aktualno inmediasres POP COOLTURA showbiz Sports Zabava

Jon Jones: Daniel Cormier 2 – rivali desetljeća pred drugu borbu života

Zahuktavaju se stvari u borilačkom MMA oktogonu.

Krajem srpnja, točnije u noći sa subote na nedjelju 29. 07. održava se UFC 214 turnir mješovitih borbi u kojem se uz još dvije borbe za titule prvaka navedene borilačke asocijacije, održat će se revanš dvojice najvećih rivala borilačkog sporta posljednje dekade.

Daniela Cormiera, bivšeg olimpijca hrvača i trenutnog šampiona poluteške kategorije u UFC-u i Jona Jonesa, neprikosnovenog vladara ringa i neporaženog borca do vremena kad se sam počeo poražavati zbog suspenzije vezane za trošenje nedozvoljenih sredstava (za koje tvrdi da nije znao) i kaznenog progona zbog kokaina, trave i bjekstva s mjesta nesreće nakon što je projurivši kroz crveno skrivio automobilsku nesreću zabivši se u auto u kojem je bila trudna žena i pobjegavši s mjesta nesreće.

Prvu borbu je odlukom sudaca nedvojbeno dobio Jon Jones, a otada izljevi mrženje, javni sukobi, skoro okršaji u backstageu press konferencija naznaka su da bismo u uzvratu mogli govoriti o jednoj od borbi desetljeća kojoj obojica vrlo emotivno prilaze jer im znači iskupljenje i dokaz da su baš jedan od njih jedan od najbadassastijih ljudi na planetu. Još ćemo pričati o eventu kako se približava vrijeme njegova održavanja ali za ljubitelje MMA to je apsolutni praznik.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame