Aktualno inmediasres mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Akcija pomoći jalnim Hrvatima: Otvoriti online tečaj zavođenja (approved by Dickan)

Veliki domaći zavodnik i u slobodno vrijeme poslovni čovjek znan u medijima kao suprug Bebe Lončar, Ene Begović, Vlatke Pokos i sličnih ljepotica u svojim je redovima i u krilu posjeo nešto mlađe od njega cca četiri puta pa su klasično zavisni i jalni Hrvati pomahnitali i počeli mu spočitavati što pod stara jaja smije mlade ljepotice stavljati.

Između ostalih obrecnuo se na Galu Svilan, kći pokojnog TV lika Siniše Svilana i Elle Svaline i Ellu Dvornik, kći znate koga i koje. I bio je ljut i drzak i prost na internetu a režao je i na Matiju Babića i njegov Index.hr.

Pa kako se radi o osvjedočeno uspješnom poslovnom čovjeku na više poslovnih i privatnih razina, bilo bi lijepo kad bi iskusni morski vuk pomogao svojim mladim Hrvatima i pratiteljima i štovateljima lika i djela da u nekoliko online tečajeva otkrije tajne svog majstorskog zanata. A ne daga bespotrebno napadaju jer nemaju iste vještine kao i on. To nije lijepo. Ne smije se tako odnositi prema starijima i onda je sasvim opravdano ako ste sterani u pizdu materinu ili izvrijeđani Dickanu dostupnim maštovitim riječnikom.

Redakcija je kontaktirala dotičnog gospodina, željno iščekujemo odgovor.

 

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame