Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA sex showbiz TOP VIJEST Zabava

Jelena Rozga: Svjetla neona – natrag u naručje Huljićevima na zajebanciju

Ljeto je pa treba izblesirati puno hitova za ono što su se nekad zvale terase. Tu nam je postojan hit potencijal i meka za Jelenu Rozgu i materijale kojima je se opskrbljuje.

Nakon naznaka omekšanja i vraćanja iskonskom dalmoškom estradnom melosu s okusom mora i okusom soli u pjesmi “Rođena sam”, nova Jelkina stvar je povratak u naručje Huljićevih.

Tonću da je glazbeno opitura na tragu njegovih posljednjih glazbenih etno folk tradicionalizama s Madre Badesa i poigravanja s trubačima poput druga mu Brege Bregovića, a Vjekoslavi da nabaci na volej još novih priloga ingenioznosti poput “Srce si moje benzinom polio/Nasmijao se, šibicu bacio/I noćas gorit će grad/Treba mi mlad lijep i jak, a ne manijak” ili “Možda sam u pravu, a možda u krivu/Al’ nisam više žena za idilu/Ne mogu to gledati/Izvoli mi predati ključeve života mog…”.

To je ono što oni zovu zez stihovima, lakim a navodno subliminalnim jer naoko jednostavnim rimama govore silno puno kad im zagrebete površinu. Nekad ćete od grebanja do krvi ozlijediti kožu. Nekad ćete se iznenaditi blagom koje se iza takvih perolakih rima krije.

Postoje samo dvije moguće verzije. Ili se mašinerija Huljić maestrano zajebava jer nauštrb osnovne škole zarađuje fine novce ili nema ili. Sve ostalo bilo bi tužno.

Nacionalna omiljena lakonotna plavuša miljetak i cvijetak je marioneta koja svojim lakim nožicama pocupkava kako lutkari kažu pa nekad ubodu dublje, nekad tanje, nekad malo više, nekad malo manje. Štonobi se reklo i rimovalo sa sranje u skladu s rimskim dostignućima gospođe Vjekoslave istog prezimena. Jelena je tu, ma koliko se ufali i htjeli drugačije, najmanje bitna. Ona samo pjeva kako joj kažu. I nema problema s tim, trep trep i osmijeh. Pa ti odoli. Osim što senzualna i prelijepa plavuša mekog glasa i tena nije jedina. Ima takvih djevojčuraka napretek, ambicija isto. Njoj godine neće raditi u prilog, no vrtnja jednog te istog nije smetala Ramonesima, nije ni Mladenu Grdoviću pa zašto bi Jelici. Za koga je ovo je divno. (JA)

3/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame