Aktualno Celebrities film POP COOLTURA

Banderas je Bocelli na velikom platnu

Uoči velikog koncerta koji će se održati  10. ožujka 2018. u Areni Zagreb, slavni talijanski tenor Andrea Bocelli prvi će put osvanuti i na filmskom platnu! Biografski film „The Music of Silence“ iznijet će najzanimljivije trenutke iz Bocellijevog života, a glavne uloge povjerene su popularnim glumačkim imenima kao što su Antonio Banderas i Toby Sebastian. Međunarodno poznato i priznati umjetnik čija slava i karizma ni nakon četvrt stoljeća na svjetskoj glazbenoj sceni ne blijede. Dapače, njegov životni put inspirirao je mnoge, a dokaz tomu je i biografski film La Musica del Silenzio (Glazba tišine) koji će se ove jeseni naći u kino dvoranama diljem njegove rodne Italije.

Najavljeni film snimljen je prema istoimenoj Bocellijevoj autobiografiji i prati priču Amosa Bardija, svojevrsnog Bocellijevog alter ega, kroz brojne životne i profesionalne izazove. Od najranije mladosti i samih početaka nevjerojatnog glazbenog talenta, preko prvih simptoma sljepoće koja je konačnom postala nakon sportske ozljede pa sve do meteorskog uspona do slave, autorova priča uistinu je nevjerojatno nadahnuće i  motivacija svima.

Jednako je impresivna i glumačka ekipa – glavne uloge tumače Antonio Banderas (holivudska zvijezda publici poznata iz filmova kao što su Desperado i Bilo jednom u Meksiku), mlada zvijezda televizijske uspješnice Igra prijestolja Toby Sebastian i višestruko nagrađivani španjolski glumac Jordi Molla. Pod redateljskom palicom cijenjenog Michaela Radforda  film je sniman u Rimi, Pisi i Volterri, a u soundtracku će biti predstavljene i neke nikad prije objavljene Bocellijeve skladbe iz tenorove rane mladosti. Ovo su samo neki od razloga zašto je ovaj film i prije dolaska u kina pobudio toliko pažnju publike i kritike.

Andrea Bocelli dobro je poznat i hrvatskoj publici, koja ga je od 1999. godine do danas tri puta ispratila pljeskom i ovacijama. Četvrti nastup zakazan je u zagrebačkoj Areni 10. ožujka sljedeće godine, a najavljen program predviđa dva dijela – u klasičnom dijelu karizmatični tenor će izvoditi najpoznatije operne arije, dok će se u drugom dijelu posvetiti vlastitim najvećim hitovima. Povodom Dana žena repertoar će biti prilagođen upravo damama, koje će moći uživati u nekima od najljepših ljubavnih pjesama.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame