Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike POP COOLTURA showbiz Zabava

Colonia: Que sera – nova pevačica za novo dance doba EDM-a i italo disca

Raspad vinkovačke dance grupe Colonia koja je nakon E.T.-a postala predvodnicima hrvatskog a pomalo i regionalnog dancea bila je vest glazbene scene zadnjih mesec dana.

Usled razlaza pevačice Indire Levak s kreativnom jezgrom Borisom Đurđevićem, a još prejašnjeg mimoilaženja s Tomislavom Jelićem Kamenim činilo se bezizlaznom situacijom. Spletom okolnosti, Indira i Colonia s kojim danom razmaka lansiraju nove stvari kojima fanovima daju na izbor kojim će putem da krenu i da se priklone jednoj od plesnih struja ili će da ih nastave da prate oboje. Indira je krenula s novim suradnicima, Colonia s novom pevačicom. “Que sera” jedna je od svežih plesnih numera prepoznatljivog Đurđevićevog melodijskog aranžmana s ponekim jednostavnim hookom za sve fanove glzbe u korenima izašle iz italo disca i electronic dance musica.

Colonia je odlaskom Indire izgubila prepoznatljiv lik ali je dolaskom (čitaj: uvozom) nove atraktivne pevačice Ivane Lovrić dobila novi vetar i bolju vokalisticu. Indira je isijavala svojstvenom energijom ali Ivanin vokal je čisti pop zgoditak. Dobra tranzicija u vizualnom i vokalnom smislu, a on kao autor ume da prati trendove tako da ne vidim eventualne mogućnosti krize. (Dejan Lakić)

7/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame