Aktualno Celebrities Glazba inmediasres Kritike mediji POP COOLTURA showbiz Zabava

Lana Jurčević: Svi su ludi oko mene – kako je hitoidna odlikašica postala prosta?

Prvi puta na ovim prostorima neki izvođač/izvođačica istovremeno objavljuje tri nova singla/videospota.

Ambicija Lane Jurčević za brejkanje novih područja na estradnoj regionalnoj sceni postoji i opstoji već desetak godina. I više.

Od male koja pjeva stihove Milane Vlaović preko jedne od djevojaka iz high class backgrounda do vječnih osporavatelja njenih vokalnih mogućnosti, Lanina konstanta je ulaganje u sebe i napredak kako u pjevačkom tako i produkcijskom nivou uz osluškivanje modernih produkcijskih tokova i držanje niti uz ono što prolazi kod nas na brdovitom Balkanu kao komercijalno.

Lana zna osluhnuti ono što se traži, podjednako je dobra poslovna žena koliko i samosvjesna showbizz pojava a glazbu koristi isključivo kao sredstvo za postizanje cilja. Njen estetski moment samo pojačava i naglašava one dijelova koji od glazbe ostaju praznjikavima.

Ako ćemo samo oko glazbe i pomirenja grčke ritmike i gitarskog espanol melosa Lanina je lirska drksost u kojoj kaže “zajebi plakanje” iskorak u svijet nesigurnog i ups mala je opsovala momenta.

Generalno, ne radi se o revolucijama već korektivima dosadašnjeg igranja na sigurno i korektnom ljetnom pop pjesmuljku kojem je najveći adut Lanina figura. (JA)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame