auto moto inmediasres PRIRODA & DRUŠTVO sex SVAŠTARA Zabava

Ono si što i kako voziš: Funtime po rvackim cestama

S.P. (zaštićeni podaci poznati redakciji), dipl. pol., nekoć aktivna članica GONG-a, vrlo proaktivna na društvenim mrežama i komuniciranju te pokušajima unapređivanja komunikacije među hrvatskim zoon politiconom vrlo je duhovitim opaskama na svom Facebook profilu ispisala neke od svojih iskustava u prometu po ljetnim vrućinama.

“Sezona je kiselih krastavaca pa da se malo zabavimo…
Na svom vlastitom, nimalo reprezentativnom uzorku, a potaknuta jutrošnjim primjercima, započela sam klasifikaciju muškaraca koji komentiraju žene iz auta. Ostale žene slobodno neka nadopune listu. A i ja ću kad se prizovem u sjećanje neka druga iskustva.

– Seljačina – Trubi, izbacuje ruku kroz prozor, nekad i glavu kako bi bolje čula što dobacuje. Vrlo često se kreće u čoporu te se tada uloge raspodijele: vozač preuzima na sebe trubljenje, dok ostatak njih obavlja druge poslove. Počesto suvozač podiže izbacivanje glave na novu razinu izbacujući van ne samo glavu nego cijelog sebe do pola bedara.

– Šmeker – Lagano usporava kako ti se približava te ti uputi dug i značajan pogled iznad obaveznih sunčanih naočala uz lagano klimanje glave.

– Šmeker starog kova – Lagano upali svjetla da ti privuče pažnju te ti glavom ili rukom decentno da do znanja da odobrava kako izgledaš.

– Wannabe šmeker starog kova, ali seljačina u duši – Umjesto laganog privlačenja pažnje potrubi tako da poskočiš od straha i dok se hvataš za srce da provjeriš ako još kuca kroz prozor ti daje palac gore i viče “dobra siiii”.

– Wannabe šmeker perverznjak – Nakon što ti suptilnom akcijom privuče pažnju krene raditi jezikom pokrete za koje misli da su seksi jer je gledao previše meksičkih pornića tijekom formativnih godina.

– Stidljivko – On ne privlači pažnju. Samo gleda. Uvjeren da to čini vrlo suptilno i da uopće ne kužiš. A zapravo mu visi vilica dok okreće glavu za tobom i samo što ne skrene s ceste dok mu mozak ponovno proradi te se sjeti da treba gledati naprijed.”

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame