Aktualno Celebrities Glazba inmediasres mediji POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Celebrity chick fight: Severini smeta Lidija Bačić

Krajem kolovoza se ne Velenjskom jezeru iste noći trebao desiti sraz dvije najpopularnije hrvatske estradno folk pop pjevačice.

Točnije 26. kolovoza Lidija Bačić i Severina su trebale nastupiti na istoj pozornici, ali prema natpisima na Instagramu Lidije Bačić upitno je hoće li do tog koncerta uopće doći jer je izgleda taština uradila svoje.

Naime, plakati koji najavljuju koncert ne izgledaju ravnopravno, dapače, dizajnirani su tako da ispada kao da je Lidija Bačić veća zvijezda od Severine a to se balkanskoj Madonni nije svidjelo te se sluti da je njen vjerni menadžment reagirao da pod tim uvjetima koncerta neće biti.

“Ups… Ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju. Što se može… ima nas svakakvih. Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije. Ja ću se kupati još dan/dva pa se vidimo”, napisala je na Instagramu uz dodatak prepoznatljivih hashtagova koji su aludirali na Sevkine superpozitivizme “volim što se volimo”, pa je Lidija napisala “volim što me ne voli” i dodala  #živiipustidrugedažive #volimštomenevoli #svedođenasvoje #satotkucava #čistobrazjenajvažniji.

Severina zasad šuti, no bjelodano je da kao nekad Nina Badrić i Vanna, Parni Valjak i Prljavo Kazalište, slične velike zvijezde ovih prostora ne mogu obitavati baš u velikom miru već si “zapišavaju” teren i smetaju jedna drugoj.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame