Celebrities inmediasres mediji moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

A gdje je i što glazbeno radi Franka Batelić?

Prelijepa mlada labinska pjevačica i model Franka Batelić već je u petogodišnjoj vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom. Nedavno su proslavili godišnjicu, a povremeno puštaju foto objave svog ljeta po Grčkoj ili dana u Rusiji po Instagram i inim profilima. Čarli igra za Lokomotivu i liječi se ozljede, dok Batelli izgleda prekrasno.

I dok se mediji zabavljaju tumačenjem glupavih Ćorlukinih objava kada kao dvosmisleno pokazuje koga voli najviše na svijetu pa ispadne da se radi o njihovom “sinu”, psu Oskaru ili ih uprate na svadbi prijatelja mu Kovačića kad začagaju, Franka dane u Moskvi provodi osim bivajući djevojkom popularnog nogometaša radeći na novim pjesmama i potencijalnom razmatranju povratka na glazbenu scenu.

Ne biste vjerovali, ali već je deset godina od početka njene glazbene karijere, ali i više od pet godina otkad se zadnji puta oglasila nekim službenim glazbenim proizvodom. Najviše surađujući s prokušanim i komercijalnim producentima Borisom Đurđevićem, Mirom Buljanom i inima, Franka zapravo nikad još nije zapamćena niti po jednoj pjesmi uz koju biste je vezali više od asocijacije na jednu od najljepših djevojaka iz svijeta javnih i poznatih i mondenih.

Unatoč nizu singlića od starta 2007. s pjesmom “Ovaj dan”, zatim podosta pokušaja tipa “Ruža u kamenu” (2008.), “Pjesma za kraj” (2009.), “Možda volim te” (2009.), “Moje najdraže” (2009.), “Na tvojim rukama” (2010.), “Cijeli svijet” feat. AliBi (2010.), “Crna duga” (2011.), “On Fire” feat. Eric Destler a ka Boris Đurđević pseudonim (2011.), Franka još uvijek nije sigurna treba li pjevati i kojim stilom to treba zvučati.

Kad jednom prestanu dani praćenja svog čovjeka i suživota po gradovima u kojima Čarli igra nogoloptanje, možda dobijemo i odgovor.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame